Aktualno
05
06
2019

Pet razlogov, zakaj ne smete manjkati na Pohodu ob reki, ki povezuje

Objavil: irimage 0

Razlogov, zakaj ne smete manjkati na Pohodu ob reki, ki povezuje, ki bo v soboto, 8. junija, potekal na trasi od Kamnika do Domžal ali obratno, je res veliko, mi pa smo jih strnili v pet ključnih točk.

Ker bo zabavno!

Nagradne igre, miselne zanke in premetanke, glasba v živo in še kaj se bo našlo, da vam na poti, pa tudi na začetku in koncu ne bo dolgčas. Obiščite Modro točko revije Modre novice in se preizkusite v metanju balinčkov. Ali pa bodite kul in zavrtite kolo sreče ter se potegujte za lepe nagrade kamniške Qlandie. Če vam je blizu fotografiranje, posnemite utrinek s pohoda in mogoče boste prav vi srečni dobitnik telefona Huawei P30 Lite, ki ga podarja KKS Kabel Kamnik. Kako? Preberite tukaj. Za vse, ki imate radi sproščujočo vadbo v naravi, je ekipa Bodifit ob 9. uri pri saharskem hribu na Viru pripravila vodeno vadbo Bodifit Fusion. Za razgibane možgančke bo poskrbela ekipa Brainobrain Domžale, medtem ko boste na postojanki ŠAD Mavrica lahko preizkusili rolke in longboarde.

Ker boste razmigali svoje ritke!

Trasa pohoda je dolga 14 kilometrov in jo lahko prehodite od Kamnika do Domžal ali obratno. Trasa je popolnoma nezahtevna, primerna tudi za družine z majhnimi otroki. Če se vam zdi, da ne boste zmogli prehoditi celotne trase, lahko izberete poljubno dolžino – priključite se pohodu na katerikoli točki želite in prehodite toliko, kot lahko.

Ker bo dišalo po sladkem, mesnem, sladolednem in osvežilnem!

Da ne boste žejni, smo v sodelovanju s podjetjem Sanolabor pripravili brezplačno vodo. Lahko pa si vodo natočite tudi v pitnikih, ki so ob poti. Za energijsko pijačo bodo poskrbeli na postojanki T-2. Da bo korak po polovici poti lažji in energijske zaloge obnovljene, bo na polovici poti na Modri točki poskrbela kava Emmi in sladoled Ledo. Na stojnici TD Radomlje se boste lahko posladkali z Ivankinimi dobrotami, pri Veitu na Viru pa bo tudi letos zadišalo po palačinkah. Da pa ne bo samo sladko, boste na stojnici Mesa Kamnik lahko poskusili mesne dobrote z žara, na končni točki v Domžalah pa tudi golaž.

Ker se boste lahko peljali z Renaultovimi lepotci Avtohiše Real!

Letos vas bodo na izhodiščno točko zapeljali naslednji Realovi lepotci: Renault EspaceRenault ScenicRenault KadjarRenault KoleosRenault Megane Grandtour in Dacia Duster. Vsi, ki boste uporabili brezplačen prevoz, boste lahko sodelovali tudi v nagradnem žrebanju Avtohiše Real in se potegovali za vikend najem Renault Kadjara.

Ker bo vreme lepo!

Vremenoslovci napovedujejo sončno soboto s temperaturami od 18 do 25° Celzija. Idealno za pohajkovanje v naravi, druženje in povezovanje!