Aktualno
22
05
2019

S fotografijo do pametnega telefona Huawei P30 Lite

Objavil: irimage 0

V sodelovanju z zvestim partnerjem Pohoda ob reki, ki povezuje, KKS Kabel Kamnik smo pripravili super nagradno igro, v kateri lahko sodelujete že od tega trenutka. Nagrada pa ni samo super, ampak je nora – pametni telefon Huawei P30 Lite. Kako lahko sodelujete?

Kadarkoli od danes pa vse do nedelje, 9. junija, fotografirajte utrinek s poti ob Kamniški Bistrici, kjer poteka trasa Pohoda ob reki, ki povezuje. Fotografija je lahko poljubna – reka, narava, ljudje … edini pogoj je, da je posneta na trasi pohoda. Fotografijo objavite na svojem Instagram ali Facebook profilu in jo nujno opremite s ključnikom #mipohodniki. Ob tem je pomembno, da je vaš profil odprt, sicer fotografije ne bomo videli.

Na dan Pohoda ob reki, ki povezuje, vas bodo na fotografiranje opozarjale posebne table, deset jih boste našli na celotni trasi – fotografijo lahko posnamete prav tam ali pa izberete poljubno lokacijo. V vsakem primeru pa ji ob objavi na svoj Instagram ali Facebook profil ne pozabite dodati ključnika #mipohodniki.

Takole bo videti tabla, ki vas bo na dan pohoda opozarjala, da ne pozabite fotografirati lepih trenutkov ob Kamniški Bistrici.

V ponedeljek, 10. junija, bomo v uredništvu Modrih novic izbrali dve najboljši fotografiji, ki ju bomo v torek, 11. junija, tudi objavili na FB profilu Modrih novic. En teden, torej do torka, 18. junija, bo na profilu potekalo glasovanje za najboljšo fotografijo. Tista, ki bo prejela največ glasov, bo tudi zmagovalna – tisti, ki jo bo posnel, pa prejemnik privlačne nagrade – pametnega telefona Huawei P30 Lite, ki ga podarja KKS Kabel Kamnik.