Aktualno
27
08
2021

O trasi Pohoda ob reki, ki povezuje

Objavil: irimage 0

Trasa Pohoda ob reki, ki povezuje, večino časa poteka po pešpoti ob reki Kamniški Bistrici. Vstopni točki za uradno udeležbo na pohodu sta letos dve, in sicer Glavni trg v Kamniku in Park Martina Krpana v Domžalah. Da pa pohodnikov po prehojenih 14 kilometrih, kolikor je dolga pot, ne bodo preveč bolele mišice, bo poskrbelo podjetje Vivalis z brezplačnimi vzorci Magnesium-Diasporala.


Torej, trasa pohoda je dolga 14 kilometrov, letos je na njej petnajst postojank, od tega na desetih pohodniki prejmejo žig. Za tiste, ki boste prehodili vso pot in zbrali vse žige, smo pripravili simbolične nagrade. Večina udeležencev pohoda pot že dobro pozna, za tiste, ki se nam boste pridružili prvič, pa naj povemo, da je pot primerna za vse starosti in stopnje pripravljenosti.

Da mišice zaradi hoje ne bodo boleče ali celo v krčih, boste tako na obeh vstopnih točkah kot na točki Modrih novic, ki je pod Homškim hribom ob mostu želja, našli brezplačne vzorce Magnesium-Diasporala, ki jih podarja podjetje Vivalis. Vsi izdelki Magnesium-Diasporal vsebujejo telesu prijazno obliko magnezijev citrat, ki je visoko biološko razpoložljiva. Linija vključuje deset izdelkov v različnih oblikah: šumeče tablete, vrečice za uživanje z vodo, granule za direktno uživanje brez vode, ki so zelo primerne tudi za na pot, in najnovejši, patentirani izdelek Magnesium-Diasporal DEPOT, 2-fazni magnezij z vitamini B-kompleksa. Vsi izdelki Magnesium-Diasporal so brez laktoze, glutena, konzervansov in umetnih barvil. Več na www.magnezij.si.

Pohod ob reki, ki povezuje, bo potekal v skladu z Odlokom o začasni omejitvi zbiranja ljudi zaradi preprečevanja okužb s SARS-CoV-2, kar pomeni, da za udeležence velja pogoj PCT.


Spremljajte novice in FB stran Pohod ob reki, ki povezuje, in bodite obveščeni o vseh novostih, spremembah in aktualnih informacijah …