Aktualno
25
08
2021

Darilce podjetja Meso Kamnik za pohodnike, ki bodo prehodili celotno pot

Objavil: irimage 1

Za tiste pohodnike, ki bodo prehodili celotno 14-kilometrsko traso Pohoda ob reki, ki povezuje, in ob tem na letaku zbrali vse žige, smo pripravili manjša darilca.


Za pohodnike, ki bodo prehodili celotno traso od Kamnika do Domžal oziroma obratno in hkrati v letaku zbrali vse žige, smo pripravili simbolična darilca. Poleg modre broške, ki jo dobijo tisti, ki prehodijo pot v eno smer (14 km), in zlate broške, ki jo dobijo tisti, ki prehodijo pot v obe smeri (28 km), bo za simpatično presenečenje poskrbelo tudi podjetje Meso Kamnik. Pohodniki bodo z letakom z vsemi žigi do konca septembra v mesnici Meso Kamnik (Usnjarska cesta 1, Kamnik) lahko prevzeli brezplačno hrenovko. Dober tek!

Pohod ob reki, ki povezuje, bo potekal v skladu z Odlokom o začasni omejitvi zbiranja ljudi zaradi preprečevanja okužb s SARS-CoV-2, kar pomeni, da za udeležence velja pogoj PCT.


Spremljajte novice in FB stran Pohod ob reki, ki povezuje, in bodite obveščeni o vseh novostih, spremembah in aktualnih informacijah …

Comment
1
O trasi Pohoda ob reki, ki povezuje - Pohod ob reki

[…] pohodniki prejmejo žig. Za tiste, ki boste prehodili vso pot in zbrali vse žige, smo pripravili simbolične nagrade. Večina udeležencev pohoda pot že dobro pozna, za tiste, ki se nam boste pridružili prvič, pa […]

Comments are closed