Aktualno
18
05
2018

Na Pohodu ob reki, ki povezuje, ne boste niti lačni niti žejni

Objavil: irimage 0

Na Pohodu ob reki, ki povezuje, ki bo v soboto, 9. junija, od 7. do 13 . ure, bomo organizatorji – revija Modre novice, Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik ter Zavod za šport in rekreacijo Domžale – poskrbeli, da ne boste niti lačni niti žejni.

Ne bomo vas žejnih peljali ob vodi

V sodelovanju s podjetjem Sanolabor bo na vseh postojankah in tudi na trasi pohoda na voljo brezplačna voda. Poleg tega je ob poti na voljo tudi veliko pitnikov, kjer si lahko natočite vodo. Na nekaterih postojankah bodo na voljo osvežilne pijače, kot so limonada, sok. Na Modri točki revije Modre novice si boste nabrali energijo za drugo polovico poti z brezplačno kavo Emmi.

  • limonada/sok: postojanka Študentskega kluba Kamnik v Keršmančevem parku
  • kava Emmi: postojanka Modrih novic ob mostu želja pod Homškim hribom

Sit pohodnik je zadovoljen pohodnik

Na pohodu se boste lahko tudi okrepčali, kajti na določenih postojankah vas čakajo sladka presenečenja, drugod polna skleda zdravja, na eni bo omamno dišalo po mesnih dobrotah z žara, na drugi pa si boste lahko pripravili čisto svoj sendvič.

  • palačinke: postojanka Veit Team pri njihovem avtosalonu
  • sadje in piškoti: postojanka Študentskega kluba Kamnik v Keršmančevem parku
  • mesne dobrote z žara (čevapčiči, pečenice, klobase za žar, odščipanci): postojanka Anton iz Kamnika (Meso Kamnik) v parku ob Mlinarski brvi
  • sendviči po vašem okusu: na Tuševi stojnici pri Titanovi brvi se boste lahko poigrali s pripravo unikatnega sendviča Slovenskih dobrot. Prijazne hostese vas bodo razvajale z drobnimi presenečenji, manjkalo pa ne bo niti pijače niti jedače. Tuševa stojnica bo vabila z izvrstnimi dobrotami, s katerimi si boste lahko pripravili sendvič po vašem okusu. Trije najbolj izvirni sendviči po našem izboru bodo tudi nagrajeni. Pripravite unikaten sendvič, ga fotografirajte, sliko objavite na Facebooku ali Instagramu, označite @tusslovenija, dodajte #slovenskisendvic in se potegujte za super nagrade.

Več o dogajanju na ostalih postojankah, si preberite tukaj.