Aktualno
08
06
2022

Vreme bo lepo

Objavil: irimage 1

Za soboto vremenoslovci napovedujejo idealno vreme za pohod. Tako, pa nimate več izgovorov, da se nam ne bi od 7. ure dalje pridružili na pešpoti ob Kamniški Bistrici.

Na poti ne spreglejte točke Ribiške družine Bistrica Domžale, ki je vsako leto ena od tistih, ki navduši pohodnike. Domžalski ribiči bodo pekli ribe, kuhali enolončnico, na voljo bo pecivo, prikaz muharjenja in igre za otroke. Našli jih boste pri Športnem parku Škrjančevo oziroma v bližini teniških igrišč v Radomljah.

Mladi za podnebno pravičnost se nam letos pridružujejo prvič. Predstavili bodo gibanja in aktivnosti, prikaz drevesa kolesa (tricikl), opozarjali bodo na pomen ozelenjevanja mest in spodbujanje trajnostne mobilnosti. Njihova stojnica bo stala v gozdičku malo naprej od dupliškega mostu čez Kamniško Bistrico.

Čebelarsko društvo Domžale, stojnico bodo imeli ob mostu na Viru, malo naprej od Bernardija, bodo predstavili dejavnosti društva, degustirali med, potekala pa bo tudi predstavitev nove knjige o apiterapiji, ki jo je napisala Domžalčanka Nika Pengal. Več o knjigi si lahko preberete tukaj.

Comment
1
Zakaj jutri ne smete manjkati na Pohodu ob reki, ki povezuje? - Pohod ob reki

[…] skulptur v kadi s papirno kašo, spoznavanje dela poklicnih gasilcev in spretnostne igre, degustiranje medu, preizkus atletskega poligona, risanje Knafelčeve markacije […]

Comments are closed