Aktualno
12
06
2024
LELOSI

Ujemite srečo z LELOSI

Objavil: irimage 0

Veseli smo, da se nam na letošnjem Pohodu ob reki, ki povezuje, pridružuje LELOSI. Njihov kotiček boste našli v Homcu pri otroških igralih (pri Mlinarski brvi), kjer vas bodo čakali sprostitev na ležalnikih, nagradno kolo sreče in čudovite novosti iz nove poletne kolekcije LELOSI.

»Pričakujemo čudovit dan, poln prave energije, prijetnih ljudi in dobre volje. V kotičku LELOSI boste poleg predstavitve poletne kolekcije našli tudi malo oazo sprostitve ter priložnost, da na kolesu sreče ujamete privlačne in praktične nagrade,« pravijo v LELOSI in vas vabijo, da soboto, 15. junija, preživite v pozitivnem vzdušju Pohoda ob reki, ki povezuje.

Na Pohodu ob reki, ki povezuje, se ustavite v LELOSI kotičku in odkrijte nebeško mehkobo, udobnost in trpežnost oblačil LELOSI, ki so ustvarjena za vse, ki se ne želijo odreči svobodnemu gibanju in dobremu počutju tudi v vročih poletnih dneh. Novi živahni potiski poskrbijo za res nepozabno poletje in so idealni spremljevalec tako doma kot v službi ali na počitnicah.

Pridite in uživajte v nepozabnem dnevu, polnem sprostitve in čudovitih presenečenj z LELOSI!

Zabeležite si datum Pohoda ob reki, ki povezuje – 15. junij – ter spremljajte naše novice in facebook profil, saj vas bomo o vseh pomembnih zadevah in aktualnem dogajanju sproti obveščali.