Aktualno
09
05
2019

Tudi letos brezplačen prevoz

Objavil: irimage 0

Številni obiskovalci lanskega pohoda so bili navdušeni nad možnostjo brezplačnega prevoza, zato smo v sodelovanju z našim partnerjem, Avtohišo Real tudi letos pripravili šest avtomobilov, s katerimi se boste lahko brezplačno peljali do Kamnika ali Domžal.

Letos vas bodo zapeljali naslednji Realovi lepotci: Renault Espace, Renault Scenic, Renault Kadjar, Renault Koleos, Renault Megane Grandtour in Dacia Duster. Vsi, ki boste uporabili brezplačen prevoz, boste lahko sodelovali tudi v nagradnem žrebanju Avtohiše Real in se potegovali za vikend najem Renault Kadjara.

V Kamniku vas bodo avtomobili čakali na glavni avtobusni postaji, kar nam je prijazno omogočilo podjetje Arriva Kam-Bus, medtem ko vas bodo v Domžalah čakali na začetni/končni točki pohoda, tj. v Parku Martina Krpana. Glede na lanskoletne izkušnje, ko je bila ob opoldanskem povratku domov, vrsta za vožnjo kar dolga, vam priporočamo, da brezplačen prevoz uporabite že zjutraj – Kamničani se peljite do Domžal, Domžalčani pa do Kamnika, potem pa hodite do končne točke v svojem kraju.