Aktualno
01
06
2022

Ste si vedno želeli poskusiti jogo v naravi?

Objavil: irimage 0

Zdaj imate priložnost! Športni center Bodifit bo na Pohodu ob reki, ki povezuje, organiziral vadbo fusion joga. Dobimo se ob 9.30 na travniku pri baru Sahara na Viru!

Omejitev ni – lahko pridete zgolj na jogo ali pa se udeležite pohoda in se ob 9.30 ustavite na Viru pri baru Sahara, kjer bodo strokovni sodelavci Bodifita organizirali vadbo fusion joga, poskrbeli pa bodo tudi za blazine za zunanjo uporabo, tako da se vam za vadbo ni treba posebej pripravljati. Fusion jogo bo vodil inštruktor Luka.

Za vse tiste, ki na pohodu ne boste razpoloženi za jogo, pa naj povemo, da se morate na stojnici centra Bodifit ustaviti v vsakem primeru, saj bodo tu potekale tudi degustacije beljakovinskih čokoladic in napitkov, poleg tega pa tudi promocija Bodifitove 5-tedenske akcije preoblikovanja.

Fusion joga je kompleksen pristop do telesa vadečega, njegovega fizičnega in duhovnega ravnovesja. Vadba se priporoča aktivnim rekreativcem in ljubiteljem “body&mind” vadbenih zvrsti. Informacije o vseh vadbah Bodifit centrov najdete tukaj.

O vseh pomembnih zadevah in aktualnem dogajanju vas bomo sproti obveščali, zato spremljajte novice in naš facebook profil.