Aktualno
24
05
2023

Prevoz na izhodiščno točko

Objavil: irimage 0

Veliko pohodnikov nas sprašuje, ali bomo tudi letos zagotovili brezplačen prevoz na izhodiščno točko. Z veseljem sporočamo, da prevoz bo, kljub temu pa opozarjamo, naj si pohodniki v čim večji meri tudi sami zagotovijo lasten prevoz ali uporabijo javne avtobusne oz. železniške prevoze, saj izkušnje iz preteklih let kažejo, da je za brezplačen prevoz, ki ga organiziramo, zaradi velike gneče treba precej čakati!


V sodelovanju s podjetjema AP Šinkovec in Gerčar prevozi bomo tudi letos organizirali brezplačen prevoz na izhodiščno točko. Med glavno avtobusno postajo v Kamniku in parkom Martina Krpana bosta konstantno vozila dva avtobusa, eden za 50 in drugi za 45 oseb. Avtobusa z vožnjami začenjata ob 6.45 in zaključita ob 15. uri. Lokacijo glavne avtobusne postaje v Kamniku najdete tukaj, lokacijo pred parkom v Domžalah pa tukaj.

Trasa pohoda je podaljšana, tako da je letošnja začetna/končna točka v Kamniku Slovenia Eco Resort (Godič), zato bosta med glavno avtobusno postajo v Kamniku in novo začetno/končno točko Slovenia Eco Resort za prevoz na voljo dva kombija, s katerima so nam prijazno priskočili na pomoč v Zavodu za turizem in šport Kamnik ter podjetju AP Šinkovec.

AP Šinkovec

Sicer pa na relaciji Kamnik–Domžale oz. obratno ob sobotah vozita tudi avtobus in vlak.

Avtobus vozi vsako polno uro iz Kamnika proti Domžalam ter 27 minut čez vsako polno uro iz Domžal v Kamnik. Cena vozovnice je 2,1 evra. Vozni red Arriva Kamnik–Domžale najdete tukaj. Vozni red Arriva Domžale–Kamnik najdete tukaj.

Vlak gre iz Domžal v Kamnik ob 5.18, 7.51, 9.39, 11.39, 13.39 in 15.39, medtem ko gre iz Kamnika (Mesto) v Domžale ob 5.51, 8.19, 10.19, 12.19, 14.19 in 16.19. Vozni red vlaka najdete tukaj.

O vseh pomembnih zadevah in aktualnem dogajanju vas bomo sproti obveščali, zato spremljajte novice in naš facebook profil.

Generalni pokrovitelj vseh dogodkov, ki jih v letošnjem letu organizira ekipa Modrih novic, je podjetje MM Količevo.