Aktualno
25
04
2023
Pletenje vezi

Pletenje vezi s Kreativnimi nomadi

Objavil: irimage 0

Veseli smo, da se nam na letošnjem Pohodu ob reki, ki povezuje, pridružujejo člani Društva Kreativni nomadi, ki bodo pletli preprogo iz starih bombažnih majic. Seveda se jim boste pri tem zanimivem opravilu lahko pridružili.


Člani društva Kreativni nomadi bodo s prstnim kvačkanjem ustvarjali neverjetno čudovito vez ob reki Kamniški Bistrici in veseli bodo, če se jim boste pridružili. Naučili vas bodo, kako lahko iz starih odvrženih bombažnih majic in s preprostimi gibi rok ustvarite nekaj lepega, uporabnega in trajnostnega ter tako prispevate k ozaveščanju o pomembnosti ohranjanja okolja ter spodbujanju drugih k sprejemanju trajnostnih praks v vsakdanjem življenju. »Povezali se bomo s čudovito naravo in njenimi zvoki ter spodbujali udeležence, da se je treba kdaj tudi ustaviti, si vzeti čas za sprostitev in uživanje v lepotah okoli nas,« pravijo Kreativni nomadi in vas v soboto, 17. junija, vabijo v družbo pozitivnih ljudi.

Spremljajte novice in FB stran Pohod ob reki, ki povezuje, in bodite obveščeni o vseh novostih, spremembah in aktualnih informacijah …