Aktualno
12
06
2023
Knauf Insulation

Pametna razporeditev moči

Objavil: irimage 0

Trasa Pohoda ob reki, ki povezuje, je dolga 18 kilometrov. Na njej bo več kot 20 postojank, kjer se pohodniki lahko ustavijo, odpočijejo, sodelujejo v nagradnih igrah itd. Pomembno je, da pohodniki, ki bodo prehodili celotno traso, dobro razporedijo moči, na kar bodo opozarjale table podjetja Knauf Insulation. Na poti pa bosta tudi dve animatorki tega podjetja, ki bosta pohodnike fotografirali, fotografijo pa bodo takoj tudi prejeli za spomin.

Varčevanje z energijo je pomembno v vseh aspektih življenja, naj gre za varčevanje pri, denimo, ogrevanju (dobra izolacija je odgovor na to), ali med aktivnostjo. Treba je pravilno razporejati moči. Podjetje Knauf Insulation bo na dogodku spodbujalo varčevanje z energijo, zato bodo na poti postavljene table z različnimi opisi.

Knauf Insulation

Poleg tega bosta na poti tudi dve animatorki, ki bosta s polaroidnim fotoaparatom fotografirali pohodnike, ki bodo prejeli fotografijo za spomin. Tisti pohodniki, ki bodo fotografijo s pohoda delili še na družbenih omrežjih Knauf Insulation, pa bodo lahko dobili še kakšno praktično nagrado.

O vseh pomembnih zadevah in aktualnem dogajanju vas bomo sproti obveščali, zato spremljajte novice in naš facebook profil.