Aktualno
26
05
2022

O trasi Pohoda ob reki, ki povezuje

Objavil: irimage 1

Trasa Pohoda ob reki, ki povezuje, večino časa poteka po pešpoti ob reki Kamniški Bistrici. Začetni točki za udeležbo na pohodu sta dve, in sicer Glavni trg v Kamniku in Park Martina Krpana v Domžalah. Tisti pohodniki, ki ne bodo prehodili celotne trase, se lahko podajo na pot na katerikoli točki pohoda in prehodijo toliko, kolikor zmorejo.


Trasa pohoda je dolga 14 kilometrov. Večina udeležencev pohoda pot že dobro pozna, za tiste, ki se nam boste pridružili prvič, pa naj povemo, da je pot primerna za vse starosti in stopnje pripravljenosti, hkrati pa bo tudi dobro označena.

Da mišice zaradi hoje ne bodo boleče ali celo v krčih, boste tako na obeh vstopnih točkah (Glavni trg in Park Martina Krpana) kot na točki Modrih novic, ki bo pod Homškim hribom ob mostu želja, našli brezplačne vzorce Magnesium-Diasporala, ki jih podarja podjetje Vivalis.

Spremljajte novice in FB stran Pohod ob reki, ki povezuje, in bodite obveščeni o vseh novostih, spremembah in aktualnih informacijah …

Comment
1
Zakaj jutri ne smete manjkati na Pohodu ob reki, ki povezuje? - Pohod ob reki

[…] Trasa pohoda je dolga 14 kilometrov in jo lahko prehodite od Kamnika do Domžal ali obratno. Pot je popolnoma nezahtevna, primerna tudi za družine z majhnimi otroki. Če se vam zdi, da ne boste zmogli prehoditi celotne poti, lahko izberete poljubno dolžino – priključite se pohodu na katerikoli točki želite in prehodite toliko, kot lahko. Če imate dovolj kondicije in boste prehodili celotno pot, vas čakajo simbolična darila. Trasa pohoda bo dobro označena. […]

Comments are closed