Aktualno
10
05
2022

Ni pohoda brez kave Emmi

Objavil: irimage 0

Le še mesec dni nas loči od najbolj povezovalne prireditve v regiji! Pohod ob reki, ki povezuje, bo potekal v soboto, 11. junija. Na mostu želja pod Homškim hribom se boste tudi tokrat lahko okrepčali z najbolj priljubljeno kavo našega pohoda – kavo Emmi.


Pohod ob reki, ki povezuje, v organizaciji revije Modre novice in ob soorganizaciji Zavoda za turizem in šport Kamnik ter Zavoda za šport in rekreacijo Domžale bo letos potekal že šestič. Na pešpoti ob Kamniški Bistrici od Glavnega trga v Kamniku do Parka Martina Krpana v Domžalah oziroma obratno se nam vsako leto pridruži mnogo pohodnikov, ki uživajo v hoji, druženju in zabavnih (ali okusnih) postojankah ob poti. Slednje pripravijo lokalna društva in podjetja.

Na sredini poti ob mostu želja pod Homškim hribom bo pohodnice in pohodnike tudi letos pričakala ekipa Modrih novic z Modro točko, kjer bo na voljo zanimiva nagradna igra in brezplačna kava Emmi.

Spremljajte novice in FB stran Pohod ob reki, ki povezuje, in bodite obveščeni o vseh novostih, spremembah in aktualnih informacijah …

Foto: Klemen Brumec