Aktualno
13
06
2024
PORKP 2023 / MŠ

Napolnite se s pozitivno energijo!

Objavil: irimage 0

»Družimo in povezujmo se!« je pozitivno sporočilo, ki ga na Pohodu ob reki, ki povezuje, razširimo vsako leto. Obljubljamo vam, da bo tudi tokrat, v soboto, 15. junija, pokalo od pozitivne energije. Če vam je bo za trenutek zmanjkalo, pa bodo za motivacijo s pozitivnimi sporočili ob poti poskrbeli v podjetju GEN-I.

Trasa Pohoda ob reki, ki povezuje, je dolga 14 kilometrov. Na njej bo več kot 20 postojank, kjer se pohodniki lahko ustavijo, odpočijejo, sodelujejo v nagradnih igrah itd. Udeleženci pohoda lahko dolžino poti prilagodijo svojim zmožnostim in prehodijo le del poti, celotnih 14 kilometrov ali pa celo dvojnih 28 kilometrov (v obe smeri). Ker se v podjetju GEN-I, vodilnem dobavitelju električne energije v regiji, zavedajo, da vsakomur po poti kdaj pa kdaj prav pride malo pozitivne spodbude, so za pohodnike pripravili motivacijska sporočila, ki jim bodo dala novo energijo.

Zabeležite si datum Pohoda ob reki, ki povezuje – 15. junij – ter spremljajte naše novice in facebook profil, saj vas bomo o vseh pomembnih zadevah in aktualnem dogajanju sproti obveščali.