Aktualno
08
06
2018

Na voljo bo šest avtov

Objavil: irimage 0

Veliko vprašanj dobivamo v zvezi z brezplačnim prevozom, ki ga na letošnjem Pohodu ob reki, ki povezuje, organiziramo v sodelovanju z Avtohišo Real, zato objavljamo nekaj pojasnil. 

Na voljo bo šest avtov: Renault Captur, Megane Grandtour, Dacia Sandero in Duster, Nissan Qashqai in X-Trail. V enem od teh bosta dva otroška sedeža, v enem eden.

Postaje, kjer vas bodo avti čakali, so tri: Keršemančev park (Kamnik), Modra točka (pod Homškim hribom), Slamnikarski park (Domžale). Če v trenutku, ko pridete na eno od teh treh točk, tam ni avta, lahko malo počakate, potem pa pokličete na telefonsko številko 030 705 490 in povprašate, kje se avti nahajajo, kdaj se vrnejo itd.

Ker je avtov šest, se lahko zgodi, da bo v določenih trenutkih treba na prevoz počakati malo dlje. Avta ne morete rezervirati vnaprej in ne more vas peljati do vhodnih vrat (razen če je vaš dom ob trasi pohoda). Mogoče vam bo voznik naredil tudi to uslugo, če ne bo velikega povpraševanja.

Naj ponovno poudarimo, da je brezplačen prevoz s šestimi avti mišljen kot pomoč oz. usluga in ne kot taxi služba, zato vas ob velikem navalu prosimo za malce razumevanja in potrpežljivosti.

Aja, vreme bo. 🙂

Vir: ARSO (vreme.si)