Aktualno
22
05
2018

Na Pohodu ob reki, ki povezuje, bo vaše mnenje slišano

Objavil: irimage 0

Na Pohodu ob reki, ki povezuje, ki bo v soboto, 9. junija, od 7. do 13 . ure, bomo organizatorji – revija Modre novice, Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik ter Zavod za šport in rekreacijo Domžale – poskrbeli, da bo vaše mnenje slišano.

Na polovici poti med Kamnikom in Domžalami pri mostu želja pod Homškim hribom se bosta srečali kamniška in domžalska delegacija z direktorjema obeh javnih zavodov in občinskimi predstavniki. Ob 11. uri bodo na most želja skupaj pripeli ključavnico z označbo pohoda in začetnicami obeh zavodov ter se tako simbolično zavezali k dolgoročnemu sodelovanju na področju rekreativno-turističnega povezovanja. Poleg tega bo ekipa Modrih novic občinskim predstavnikom predala pobude za urejanje in vsebinsko nadgradnjo pešpoti ob Kamniški Bistrici, ki nam jih pošiljate bralci in bralke Modrih novic.

Zato vas ponovno vabimo, da nam pišete, kakšne vsebine si še želite, kaj vas moti, kaj vam je všeč itd. ob tej pešpoti. Naša elektronska pošta je urednistvo@modre-novice.si, lahko pa nam svoje mnenje in pripombe pošljete na Modre novice, Medvedova 25, 1240 Kamnik. Ne moremo vam zagotoviti, da bodo vaše želje in predlogi upoštevani, vsekakor pa bodo slišani.