Aktualno
09
06
2022

Na Modri točki kava in nagradna igra

Objavil: irimage 0

Modra točka se imenuje postojanka revije Modre novice in leži približno na polovici poti, in sicer pod Homškim hribom. Tukaj se bodo pohodniki lahko osvežili s hladno kavo Emmi, preizkusili v nagradnem sestavljanju kock, hkrati pa je to tudi mesto, kjer se ob 10.30 srečata občinski delegaciji.

Tradicionalno se bosta na polovici poti pri mostu želja pod Homškim hribom srečali kamniška in domžalska občinska delegacija, ki bosta na most želja pripeli ključavnico z označbo pohoda in začetnicami obeh zavodov, ki skupaj z ekipo Modrih novic sodelujeta pri organizaciji pohoda – Zavod za turizem in šport Kamnik ter Zavod za šport in rekreacijo Domžale – ter se tako simbolično zavezali k dolgoročnemu sodelovanju na področju rekreativno-turističnega povezovanja.

Poleg tega se bodo na Modri točki pohodniki lahko osvežili s hladno kavo Emmi in preizkusili v zanimivi nagradni igri s sestavljanjem kock, v kateri se bodo potegovali za bogate nagrade – glavna nagrada so termalna doživetja v Termah Snovik v vrednosti 420 evrov.

Spremljajte novice in FB stran Pohod ob reki, ki povezuje, in bodite obveščeni o vseh novostih, spremembah in aktualnih informacijah …