Aktualno
01
09
2021

Modra točka z nagradnim balinanjem in kavo Emmi

Objavil: irimage 0

Na sredini poti ob mostu želja pod Homškim hribom boste našli Modro točko, tj. točka Modrih novic, kjer se boste tudi letos lahko preizkusili v metanju balincev in okrepčali s kavo Emmi. Ob 10.30 se bosta na mostu želja srečali tudi domžalska in kamniška občinska delegacija.


Tudi letos boste lahko na Modri točki pokazali svoje veščine metanja balinčkov, ob tem pa sodelovali v žrebanju za privlačne nagrade – glavna nagrada je darilna kartica v vrednosti 200 evrov, ki jo podarja Supernova Qlandia Kamnik, Optika Škofic podarja sončna očala Exess v vrednosti 100 evrov, Lekarna Vir merilnik krvnega tlaka Omron in darilni bon v vrednosti 50 evrov, podjetje Armex Armature podarja dva priključna filtra za zbiranje in čiščenje deževnice v nadzemnih zbiralnikih vode, Avtohiša Malgaj vikend testno vožnjo z električnim vozilom Renault Zoe, Vistra dve armaturi in majico, podjetje Količevo Karton pet paketov presenečenja in Modre novice, ki so tudi organizator nagradne igre, šest darilnih paketov presenečenja.

Če vas balinanje ne zanima, si boste lahko na Modri točki privoščili kratek počitek s kavo Emmi, ki jo boste brezplačno dobili na stojnici.

Tradicionalno se bosta na polovici poti pri mostu želja pod Homškim hribom srečali kamniška občinska delegacija z županom Matejem Slaparjem in domžalska občinska delegacija s podžupanjo Renato Kosec. Na most želja bodo pripeli ključavnico z označbo pohoda in se tako simbolično zavezali k dolgoročnemu sodelovanju na področju rekreativno-turističnega povezovanja.

Pohod ob reki, ki povezuje, bo potekal v skladu z Odlokom o začasni omejitvi zbiranja ljudi zaradi preprečevanja okužb s SARS-CoV-2, kar pomeni, da za udeležence velja pogoj PCT.


Spremljajte novice in FB stran Pohod ob reki, ki povezuje, in bodite obveščeni o vseh novostih, spremembah in aktualnih informacijah …