Aktualno
13
06
2024

Modra točka: kolo sreče in kava Emmi

Objavil: irimage 0

Modra točka je postojanka revije Modre novice, ki jo najdete ob mostu želja pod Homškim hribom. Ekipa je tudi letos pripravila pestro dogajanje!

Osvežitev s kavo Emmi

Pohodniki se bodo lahko osvežili s hladno kavo Emmi (zaloga kav je omejena). V podjetju Emmi pravijo: »Caffѐ Latte je hladna kava z odličnimi okusi, ki vas ne bodo pustili ravnodušne. Skrivnost okusa kave Emmi je v odličnosti sestavin, saj so kavna zrna skrbno izbrana, piko na i pa doda tudi prvovrstno švicarsko mleko. Za kavo Emmi se uporabljajo le najboljša semena arabica kave, ki je ročno obrana na plantažah v osrednji in južni Ameriki ter Indiji.«

Kolo sreče

Letos boste na Modri točki lahko zavrteli tudi kolo sreče in se v nagradni igri potegovali za bogate nagrade – glavna nagrada je vikend paket v Termah Čatež za vso družino s kopalnimi kartami (do 6 oseb), ki jo podarja Montaža Posavec, ostale nagrade pa so še sončna očala (Optika Vallis), meso za piknik za osem oseb (Meso Kamnik), prehodna jakna in flis jopica (Armex armature), armatura Franke Atlas Neo (Thermovod), 20 celodnevnih vstopnic za kopanje (Terme Snovik), tečaj plavanja in trening šole vaterpola ter majica (Vaterpolsko društvo Kamnik), vikend izlet z vozilom (Rodex), darilni paketi Modrih novic.

Srečanje občinskih delegacij

Tradicionalno se bosta na Modri točki ob 10. uri srečali kamniška in domžalska občinska delegacija, ki bosta na most želja pripeli ključavnico z označbo pohoda in začetnicami obeh zavodov, ki skupaj z ekipo Modrih novic sodelujeta pri organizaciji pohoda – Zavod za turizem in šport Kamnik ter Zavod za šport in rekreacijo Domžale – ter se tako simbolično zavezali k dolgoročnemu sodelovanju na področju rekreativno-turističnega povezovanja.

Zabeležite si datum Pohoda ob reki, ki povezuje – 15. junij – ter spremljajte naše novice in facebook profil, saj vas bomo o vseh pomembnih zadevah in aktualnem dogajanju sproti obveščali.