Aktualno
06
06
2023

Modra točka: kava, nagradna igra in prikaz reševanja iz vode

Objavil: irimage 0

Modra točka je postojanka revije Modre novice, ki jo najdete ob mostu želja pod Homškim hribom. Ekipa je tudi letos pripravila pestro dogajanje!

Osvežitev s kavo Emmi

Pohodniki se bodo lahko osvežili s hladno kavo Emmi – poleg vseh ostalih okusov bo na voljo tudi kava z okusom pokovke. V podjetju Emmi pravijo: »Okus pokovke ima glavno vlogo, okus kave stransko vlogo. In ne skrbite, še vedno boste dobili svojo kavo. Sladka zvrst, ki zadene prijetno energijo. Bodite torej zvezda svojega dneva!« Pozor – zaloga kav je omejena.

Kava Emmi popcorn

Nagradna igra Sestavljajmo skupaj

Poleg tega bo na voljo zanimiva nagradna igra s sestavljanjem kock, v kateri se bodo pohodniki potegovali za bogate nagrade – glavna nagrada je vikend paket v Termah Čatež za vso družino s kopalnimi kartami (do 6 oseb) v vrednosti 300 evrov, ki ga podarja Montaža Posavec.

Sestavljajmo skupaj

Srečanje občinskih delegacij in prikaz reševanja iz vode

Tradicionalno se bosta na Modri točki ob 10. uri srečali kamniška in domžalska občinska delegacija, ki bosta na most želja pripeli ključavnico z označbo pohoda in začetnicami obeh zavodov, ki skupaj z ekipo Modrih novic sodelujeta pri organizaciji pohoda – Zavod za turizem in šport Kamnik ter Zavod za šport in rekreacijo Domžale – ter se tako simbolično zavezali k dolgoročnemu sodelovanju na področju rekreativno-turističnega povezovanja. Še pred tem, ob 9.30, bo na tem mestu prikaz reševanja iz vode, ki ga bodo izvedli domžalski poklicni gasilci iz Centra za zaščito in reševanje Domžale.

Voda za pohodnike

Tukaj bo postavljena tudi cisterna z vodo, ki jo omogoča Prostovoljno gasilsko društvo Homec, medtem ko bo podjetje MM Količevo priskrbelo kartonske kozarce, tako da se bodo pohodniki lahko odžejali.

O vseh pomembnih zadevah in aktualnem dogajanju vas bomo sproti obveščali, zato spremljajte novice in naš facebook profil. Generalni pokrovitelj vseh dogodkov, ki jih v letošnjem letu organizira ekipa Modrih novic, je podjetje MM Količevo.