Aktualno
06
06
2019

Kaj vas čaka na koncu poti?

Objavil: irimage 0

Vse tiste pohodnike, ki bodo prehodili celotno 14-kilometrsko traso pohoda in zbrali 10 žigov, bo na koncu čakala vstopnica za domžalski ali kamniški bazen. In velikoooo dogajanja – tako na Glavnem trgu v Kamniku kot v Parku Martina Krpana v Domžalah.

Rezbarske mojstrovine in glasba v živo v Kamniku

Na začetni oziroma končni točki na Glavnem trgu v Kamniku si boste tudi letos lahko ogledali rezbarske mojstre pri svojem delu in občudovali njihove umetnine. Potem lahko spijete kavico ali pivo v Kavarnici na Glavnem trgu, med 10.30 in 12. uro pa prisluhnite zvokom skupine Bojsi. Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik pa je pripravil še eno zanimivost, in sicer si lahko od 10. do 15.30 ure brezplačno ogledate kapelo na Malem gradu.

Prijetno vzdušje v novo nastajajočem Parku Martina Krpana

Dogajanje na začetni oz. končni točki v Domžalah bodo popestrili taborniki Rodu Mlinskih kamnov Radomlje in TIC Domžale. Kuhali bodo slasten golaž, s katerim se bodo lahko okrepčali obiskovalci, manjkale ne bodo niti kokice, sladkorna pena in baloni. Vsi obiskovalci, ki ne bodo preveč utrujeni, bodo lahko na zelenici igrali odbojko ali badminton, v primeru toplega vremena pa bo Zavod za šport in rekreacijo Domžale omogočil brezplačno kopanje na domžalskem kopališču.