Aktualno
14
10
2020

Jutri obvestimo, če pohod v soboto bo ali ne

Objavil: irimage 0

Po trenutno veljavnih ukrepih in priporočilih NIJZ naš Pohod ob reki, ki povezuje, še vedno sodi v kategorijo športnih prireditev, ki se jih lahko organizira. A glede na trenutno epidemiološko sliko v državi, ko se število okuženih s koronavirusom vztrajno veča, v zvezi s tem pričakujemo nove ukrepe, ki bodo znani danes zvečer, tako da bomo jutri objavili informacijo, ali pohod po pešpoti ob Kamniški Bistrici bo potekal ali ne.


Ekipa, ki organizira Pohod ob reki, ki povezuje, ves čas spremlja dogajanje v zvezi s sprejemanjem novih ukrepov in priporočil NIJZ za zajezitev širjenja koronavirusa. Ker se je v zadnjem tednu epidemiološka slika v Sloveniji močno poslabšala, se nam zdi pomembno, da smo odgovorni tako do svojega zdravja kot do zdravja pohodnikov. Zaradi tega razmišljamo tudi o odpovedi Pohoda o reki, ki povezuje, oziroma o morebitnem novem datumu še v letošnjem letu. O naši odločitvi vas bomo obvestili jutri.

O vseh pomembnih zadevah in aktualnem dogajanju vas bomo sproti obveščali, zato spremljajte novice in naš facebook profil.