Aktualno
26
05
2023
Slovenia Eco Resort

Hrana in pijača na začetnih oz. končnih točkah

Objavil: irimage 0

Pohod ob reki, ki povezuje, ima dve začetni oz. končni točki. Letos je trasa podaljšana, tako da je začetna/končna točka v Kamniku Slovenia Eco Resort (Godič), v Domžalah pa to ostaja park Martina Krpana. Na obeh lokacijah bo pohodnike pričakala dobra hrana in pijača. A pozor! Tako udeležba kot vsa ponudba na stojnicah ob poti je za pohodnike že vsa leta brezplačna, medtem ko to ne velja za kulinarično ponudbo na obeh začetnih/končnih točkah!


V Slovenia Eco Resortu bo na voljo vse, kar najdete v njihovi redni ponudbi, posebej za pohodnike pa bodo po znižani ceni ponudili hamburger in hotdog. Za dobro glasbo in sproščeno vzdušje bo poskrbel DJ Rok.

V parku Martina Krpana bodo na voljo burgerji, hotdogi in ocvrt krompirček American Burger, odličen sladoled slaščičarne Bella, pivo Adam Ravbar, brezalkoholna pijača in kava Pellini, za glasbo bo poskrbel DJ Adamm.

Na željo številnih pohodnikov smo letos v ponudbo dodali tudi uradne majice Pohoda ob reki, ki povezuje. V spletni trgovini jih lahko kupite že sedaj, na voljo pa bodo tudi na dan pohoda, in sicer na treh točkah: začetni oz. končni v Domžalah in Kamniku ter Modri točki pod Homškim hribom.

Pohod ob reki, ki povezuje 2023 majice

O vseh pomembnih zadevah in aktualnem dogajanju vas bomo sproti obveščali, zato spremljajte novice in naš facebook profil. Generalni pokrovitelj vseh dogodkov, ki jih v letošnjem letu organizira ekipa Modrih novic, je podjetje MM Količevo.