Aktualno
23
03
2023

Društva, klubi … vabljeni k sodelovanju!

Objavil: irimage 0

Letošnji Pohod ob reki bo od Kamnika (Slovenia Eco Resort) do Domžal (Park Martina Krpana) oz. obratno potekal v soboto, 17. junija. K sodelovanju v programu na postojankah na poti vabimo društva, klube … prijavite se na naš razpis ter svojo dejavnost predstavite več kot 3000 pohodnicam in pohodnikom tradicionalnega pohoda ob reki Kamniški Bistrici.

Letos bo na Pohodu ob reki, ki povezuje, še več postojank z žigi, na katerih se bodo pohodniki ustavljali, zato k sodelovanju vabimo vsa lokalna društva, klube in ostale organizacije, ki domujejo v občinah Kamnik, Domžale, Mengeš, Trzin in Komenda, da se nam javijo, če želijo s svojim programom oz. predstavitvijo biti del pohoda.

RAZPIS ZA SODELOVANJE NA POHODU OB REKI, KI POVEZUJE

K sodelovanju na postojanki Pohoda ob reki, ki povezuje, vabimo društva, klube, nevladne in ostale organizacije z nekomercialnimi dejavnostmi s sedežem oz. območjem delovanja v občinah Kamnik, Domžale, Mengeš, Trzin in Komenda.

V kratkem opisu navedite, kako bi bil videti vaš program, ki bi ga pripravili na postojanki (stojnici) Pohoda ob reki, ki povezuje, ki bo potekal v soboto, 17. junija 2023, med 7. in 14. uro. Primere programa na postojankah/stojnicah iz prejšnjih let si lahko ogledate na https://www.pohodobreki.si/aktualno/.

Razpis za sodelovanje poteka do 24. aprila 2023. Najboljši predlogi po izboru komisije bodo lahko sodelovali na Pohodu ob reki, ki sodeluje.

Prijave s pisnimi predlogi in kontaktnimi podatki organizacije (ime organizacije, kontaktna oseba, elektronski naslov, gsm številka) sprejemamo do vključno 24. aprila 2023 na poštni naslov Modre novice, Ir image d.o.o., Medvedova ulica 25, 1240 Kamnik (s pripisom: PORKP – društva razpis). Prijave lahko dostavite tudi osebno oz. po elektronski pošti samos@ir-image.si.

Za dodatne informacije nam pišite na elektronski naslov samos@ir-image.si  ali nas pokličite na 01 8396 400.

Modre novice