Aktualno
11
04
2023
Magnezij Diasporal, Vivalis

Da mišice ne bodo bolele

Objavil: irimage 0

Zvesti udeleženci Pohoda ob reki, ki povezuje, se vsako leto razveselijo brezplačnih vzorcev Magnesium-Diasporala, ki jih podarja podjetje Vivalis. Tako bo tudi letos, ko bodo vzorci še bolj dobrodošli, saj smo traso pohoda podaljšali, tako da bo dolga približno 18 kilometrov.


Da mišice zaradi hoje ne bodo boleče ali celo v krčih, boste tako na obeh vstopnih točkah (Slovenia Eco Resort Godič in Park Martina Krpana Domžale) kot na točki Modrih novic, ki bo pod Homškim hribom ob mostu želja, našli brezplačne vzorce Magnesium-Diasporala, ki jih podarja podjetje Vivalis. Skoraj vsi izdelki iz serije Diasporal vsebujejo magnezijev citrat, ki ustreza organizmu. Ta organska spojina magnezija se namreč v telesu pojavlja naravno, zato organizem magnezijev citrat dobro absorbira, telo ga dobro prenaša in hitro deluje.

Linija vključuje izdelke v različnih oblikah: šumeče tablete, vrečice za uživanje z vodo, granule za direktno uživanje brez vode, ki so zelo primerne tudi za na pot, in patentirani izdelek Magnesium-Diasporal DEPOT, 2-fazni magnezij z vitamini B-kompleksa. Vsi izdelki Magnesium-Diasporal so brez laktoze in glutena ter so na voljo v lekarnah in specializiranih prodajalnah. Več na www.magnezij.si (prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano).

Spremljajte novice in FB stran Pohod ob reki, ki povezuje, in bodite obveščeni o vseh novostih, spremembah in aktualnih informacijah …